Уникален дизайн
Индивидуалният дизайн Ви разграничава от конкуренцията. Ние не залагаме на готовите шаблони, а правим нещо уникално за Вас.
Изработка на лого
Логото е част от фирмената идентичност и представлява лицето на вашата фирма. Чрез него сте уникални и Ви разпознават
навсякъде.
Перфектната визитна картичка
Ние не правим просто сайт, ние изграждаме вашият характер в бизнеса. Сама по себе си визитната картичка е нищо, просто парче картон.
Но реално визитната картичка е вашата реклама и средство, чрез което да осъществявате контакти и да бъдете запомнени.

Повечето фирми и хора ги използват при запознанства или нови бизнес срещи, като тогава те дават визитните си картички, за да си оставят данните за контакт на другия, както и евентуално да направят впечатление с тях.
Избор на домейн
Името на домейн е вашето уеб лице пред света. То е вашият адрес, идентификацията на вашия уеб сайт. Добрият подбор на име
на домейн може да направи чудеса с вашия бизнес. Знаете ли кои са шестте най-важни правила за избор на добро име на домейн?
.bg .com .net .org .biz .eu .info
Оптимизация за търсачки
Оптимизация за търсачки (на английски: search engine optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез "натурални" или неплатени резултати, който включва оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайт.
Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката.
Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.
Избор на хостинг
Дисково пространство - 15 GB
Месечен трафик - 150 GB
Пощенски кутии (POP3, IMAP, SMTP) - 100
MySQL v.5, PostgreSQL бази данни - 50
FTP потребители - 50
План: СуперСтарт
Регистрация в търсачки
и портали
Регистрация в Google, Яндекс,
Yahoo, Bing и други.
Списък с БГ портали
Обучение за работа със сайта
Няма нужда да се притеснявате за нищо, оставете всичко на нас. Ние имаме грижата за вашето обучение как да работите със сайта.
Подръжка
Страница във Facebook
Създаването на страница във Facebook към вашият сайт е задълнително за развитието на вашият бизнес.